Mitt hem är min borg

ACT påbörjad och mängden insikter ökar för varje dag. Ofta upplever jag att jag inte hinner reflektera som jag skulle önska. Looparna i huvudet är fler och tåget går i allt högre hastighet. Någonstans längst bak finns jag, liksom släpandes efter på något sätt. 

Städ och tvätt står på agendan idag. Ordning och reda diskuterades på terapin i fredags, att ordningen blir ett sätt att ha kontroll. I mitt fall tror jag det är tvärtom. När det är ordning hemma mår jag bra, när det är rörigt mår jag kasst. Hemmets ordning och reda speglas av mitt mående och det som pågår inom mig. Jag är inte säker, men jag tror att det är så det förhåller sig.

Min ångest är stark idag. Den sitter ända upp i halsen. Försöker göra saker ändå. Försöker. Lyssnar på medberoendepodden och känner igen mig. Förstår. 

Det finns så mycket att tänka på.

Annonser

2 reaktioner på ”Mitt hem är min borg

  1. Hej! Vad bra du skriver och vilken bra blogg du har! Jag lider med dig, kämpa på, du verkar vara en person som har mycket att ge! Jag har inte samma symptom och diagnos som du, men en person jag håller mycket kär har liknande bekymmer och jag vet hur det kan vara. Ångest har jag haft, men den ”växte” bort, på nåt vis. Men jag minns känslan och jag har tendensen ibland. Så jag förstår dig. Som anhörig vill man så gärna hjälpa, men det är så svårt! Jag ramlade in på din blogg när jag googlade efter Voxra. Kram till dig

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s