Hon

Dagens insikt är saknad. Jag har kommit underfund med hur mycket jag saknat henne, hon den där som tillfälligt försvann. Av olika anledningar behövde hon försvinna ett tag. Kring det har jag känt mycket. Det som varit avgörande har nog varit att jag tillåtit mig känna precis det jag känt. Ingen känsla har trängt sig på då de alla varit välkomna. Dörren har stått öppen för dem när de kommit. När de varit redo för det har de fått gå igen. 

Hon var borta ett tag och gjorde sitt. Under tiden, gjorde jag mitt. I somras satt vi vid havet och pratade. Det var enkelt och kändes naturligt. 
Jag träffade henne idag och när vi tagit farväl var jag fylld av glädje, precis som det känts mången gång förut när jag träffat henne. Jag har saknat henne. 

Hon är en sådan person som ger utan att ge. Jag älskar hennes energier. Nu minns jag hur det brukade kännas att vara med henne, innan allt blev infekterat och behövde distans och vila. Nu minns jag varför jag tycker så mycket om att ha henne runt mig. 
När jag är med henne känner jag ett lugn. Jag behöver inte vakta mina ord av rädsla för att bli bedömd, men inte heller känner jag någonsin att hon inte bryr sig. Hon har en förmåga att uttrycka sig utan att kliva på några tår, utan att skuldbelägga. Hon ger mig utrymme att vara jag och jag uppskattar att hon är hon.

Jag har saknat henne.

Hon får mig att känna hopp, att känna mig stark. Genom att få ta del av hennes liv blir jag inspirerad att vara kreativ i mitt eget. 

Just nu glittrar jag inifrån och ut. Jag känner mig oslagbar och samtidigt så nyfiken och jag mår fantastiskt bra. Inom mig finns ett lugn jag inte känt på länge. 

Jag har saknat henne och jag är glad att hon är tillbaka!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s